Page 8 - NAKlap_2017_0708
P. 8
8 2017. július–augusztus | NAKlap NAKlap | 2017. július–augusztus 9
Házhoz visszük
Sikeres élelmiszeripari konferencia Lajosmizsén
Sikeresen zajlott a 2017. június 21-én, Lajosmizsén megrendezett
Élelmiszeripari Konferencia. A szakmai napon szinte egyedülálló üzenetet a csomagoláson keresz- az agrárium híreit!
tül, ami nemcsak egy terméket ad
módon a rövid elméleti beszámolókat követően a gyakorlati, a fogyasztónak, de tartalmazza a
hazai megvalósult példák, jó gyakorlatok bemutatására került vállalat minden eszméjét.
sor. előadóink olyan újszerű és korszerű megoldásokat mutattak Betekintést kaptunk újszerű
be különböző témákat és területeket érintve, amelyek a mai jog- technológiákba: megismerked-
szabályi követelményrendszerhez igazodva segítik elő a vállala- tünk a nanotechnológiás vegy-
tok versenyképességének növelését. szermentes tisztítási technológiá-
val, amely nemcsak korszerű, de
hosszú távú eredményeket is
a rendezvényt éder tamás, a garantál, ezen túl szó esett a NAKlap
NaK élelmiszeriparért felelős alel- manapság egyre nagyobb gon-
nöke nyitotta meg. Beszédében dot jelentő munkaerőhiányról és
elmondta, hogy az élelmiszeripar annak lehetséges megoldásairól:
ellenérzései a kamarai tagsággal egy jól szervezett és átgondolt ANemzeti AgrárgAzdAsági KAmArA lApjA
kapcsolatban enyhülni látszanak. céges struktúrában ugyanis a
az egyes ágazatok szereplőit, a ter- rugalmas foglalkoztatással bizto-
melőket és a feldolgozókat számos síthatjuk a piaci helyzetünket és ANemzeti AgrárgazdaságiKamaralapja
esetben sikerült egy asztalhoz versenyképességünket.
ültetni és megtalálni a közös neve- az előadásokat követően a átlagosan 260000 postaládában hónapról–hónapra
zőt. Közösen kell tennünk azért szakmai nap egy kerekasztal-be-
továbbra is, hogy a kamara szolgál- szélgetéssel zárult, amely a kis- és
ja az élelmiszeripari tevékenysége- közepes vállalkozásoknak adott
ket, célokat és igényeket: ehhez iránymutatást a fejlesztési lehető-
azonban szükséges, hogy – akár ségek, piacra jutás tekintetében. ANAKlap egyedi tartalommal bíró, átlagosa
ezen a rendezvényen keresztül is – az élelmiszeripari Konferenciát 260 000 példánnyal,névre,címreszóló
tagjaink kommunikálják a lehető- kell átadnunk, a napi gazdálkodás idővel hozzájárulhatnak a rezsi és a Keleti marcell élelmiszeripari igaz-
ségeket, ötleteket, elvárásokat a szintjén is használhatóan. környezetterhelés csökkentéséhez, gató zárta le. Beszédében terjesztéssel,a legnagyobb országos
NaK élelmiszeripari igazgatóságá- az élelmiszeripari Konferencia is mindezek által pedig a versenyké- elmondta, hogy egyre inkább lefedettségű,éventetíz alkalommal
nak munkatársai felé. éder tamás egyfajta kísérlet volt arra, hogy a pesség növeléséhez. több nagy- fontos a szigorodó követelmé- ORSZÁGOS
úgy véli, a kamarának egy terüle- piaci tevékenységeket segítő infor- vállalat is hangsúlyozta, hogy ma nyeknek való megfelelés: az elvá- publikált időszakos kiadvány, amelyazagrá
ten biztosan nagyon fontos szere- mációkat adjunk át a tevékenység már elengedhetetlen a termékter- rásokat korszerű technológiák és legfontosabb híreivel,kérdéseivel foglalkoz TERJESZTÉS
pe lehet: ez pedig az információ- minden egyes szintjén. az előadá- vezés mellett a fenntarthatóság megoldások segítségével lehet
áramlás biztosítása. a mai világban sok során betekintést kaphattunk a kérdésével is foglalkozni. megtud- teljesíteni. fontos, hogy nem kell Alapból az ágazatban dolgozó őstermelők,
a Nemzeti agrárgazdasági Kamara különböző hőszivattyús és kombi- tuk, hogy egy jó markinges mind- feltétlenül mindent azonnal meg- és nagyvállalkozók is hasznosinformációkh
egy hiteles információs pont lehet nált megújuló energia alapú meg- ezek mellett a stratégiáknak meg- tenni: tudatosan, akár kis lépések-
az érdeklődőknek, amely informá- oldásokba, melyek reális beruházá- felelően és a társosztályokkal kel lehet előre haladni!
ciókat intelligensen, szakmailag si költségekkel, rövid megtérülési együttműködve alakítja ki azt az n NAK
HirdessenaNAKlapb
20%extra engedményt
biztosítunk!
Hir de té si iN fo rm ác ió:
TremmerTamás lapmenedzser•+36-20/5347-137 •naklap@plt.hu