Page 31 - Élelmiszeripari magazin 2025 06
P. 31

FOGYASZTÓI SZOKÁSOK







                                                                                                                                                                                  SZÁMOKBAN













                                                                                                                                                                                  MI ALAPJÁN VÁLASZTANAK ÉLELMISZERT




                                                                                                                                                                                  A HAZAI FOGYASZTÓK?







                                                                                                                                                                                  Több tucat szempont alapján dőlhet el, melyik élelmiszert teszi kosarába a fogyasztó


                                                                                                                                                                                  a polcon sorakozó hasonló termékek közül. Vannak olyanok, amelyek mindenkinek


                                                                                                                                                                                  fontosak, de olyat is találunk, amely ötből csak egy ember figyelmét kelti fel. A napok-



                                                                                                                                                                                  ban ismertették a Magyar Tudományos Akadémia Élelmiszertudományi Komplex


                                                                                                                                                                                  Bizottságának ülésén annak a 2022-ban végzett kutatásnak az eredményeit, amely-


                                                                                                                                                                                  nek fókuszában az élelmiszerjelölésekre irányuló figyelem állt.





                                                                                                                                                                                  OLVASS TOVÁBB
   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36