Page 33 - Élelmiszeripari magazin 2025 06
P. 33
MÉGSEM OLYAN ELŐNYTELEN A FELDOLGOZOTT FOGYASZTÓI SZOKÁSOK SZÁMOKBAN
ÉLELMISZEREK FOGYASZTÁSA?
Egy új finn kutatás más perspektívát kínál a feldolgozott növényi alapú élelmiszerek
számára, ugyanis a megfelelő technológia alkalmazásával, a feldolgozás egészség-
ügyi előnyöket is hordozhat, akár növelheti a termék tápértékét.
OLVASS TOVÁBB
FEHÉRJEFOGYASZTÁS: DIVAT VAGY TUDOMÁNY?
A 25. TÉT platform „Fehérjék forradalma: egészségtudatos termékfejlesztési irány
vagy új fogyasztói trend?” ismét lehetőséget teremtett arra, hogy a hazai államigaz-
gatás, szakmai szervezetek, ipari szereplők és oktatási intézmények képviselői egy
asztalhoz üljenek, és párbeszédet folytassanak a táplálkozás aktuális kérdéseiről.
A rendezvény célja a tudományos ismeretek és a lakossági edukáció közelítése mel-
lett az is, hogy a hazai kutatási és ipari együttműködések alapját is tovább erősítse.
OLVASS TOVÁBB
A témakör folytatódik
a következő oldalon