Page 33 - Élelmiszeripari magazin 2025 06
P. 33

MÉGSEM OLYAN ELŐNYTELEN A FELDOLGOZOTT                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           FOGYASZTÓI SZOKÁSOK SZÁMOKBAN




                         ÉLELMISZEREK FOGYASZTÁSA?







                        Egy új finn kutatás más perspektívát kínál a feldolgozott növényi alapú élelmiszerek


                        számára, ugyanis a megfelelő technológia alkalmazásával, a feldolgozás egészség-



                        ügyi előnyöket is hordozhat, akár növelheti a termék tápértékét.





                        OLVASS TOVÁBB








                         FEHÉRJEFOGYASZTÁS: DIVAT VAGY TUDOMÁNY?







                        A 25. TÉT platform „Fehérjék forradalma: egészségtudatos termékfejlesztési irány


                        vagy új fogyasztói trend?” ismét lehetőséget teremtett arra, hogy a hazai államigaz-



                        gatás, szakmai szervezetek, ipari szereplők és oktatási intézmények képviselői egy



                        asztalhoz üljenek, és párbeszédet folytassanak a táplálkozás aktuális kérdéseiről.

                        A rendezvény célja a tudományos ismeretek és a lakossági edukáció közelítése mel-



                        lett az is, hogy a hazai kutatási és ipari együttműködések alapját is tovább erősítse.





                        OLVASS TOVÁBB













                                                                                                                                                                                                                                       A témakör folytatódik



                                                                                                                                                                                                                                       a következő oldalon
   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38