Page 9 - SLI_HU_VÉGLEGES
P. 9

A Fenntartható Állattenyésztéssel foglalkozó Frakcióközi Munkacsoport
           (Sustainable Livestock Intergroup – SLI) által 2025. szeptember 11-én
           Strasbourgban, What would a diet with significantly less animal protein
           mean?, azaz „Mit jelente egy jelentősen kevesebb állati eredetű fehérjét
           tartalmazó étrend?” címmel szervezett szakmai fórumon Flaminia
           Ortenzi, a Global Alliance for Improved Nutrition (GAIN) vezető kutatási
           munkatársa által „How nutritionally valuable are animal-source foods?”
           címmel megtartott előadás anyagának magyar nyelvű fordítását a
           Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) készítette.


           A Sustainable Livestock Intergroup és az előadó nem vállal felelősséget
           a NAK által elkészített fordításban található esetleges hibákért vagy
           hiányosságokért.                                                                                                                            Kövesse a Nemzeti

                                                                                                                                                       Agrárgazdasági
           A Sustainable Livestock Intergroup weboldalát az alábbi linken érhetik el:                                                                  Kamarát közösségi
           https://sustainablelivestockintergroup.eu/                                                                                                  média felületein!
   4   5   6   7   8   9