Page 9 - SLI_HU_VÉGLEGES
P. 9
A Fenntartható Állattenyésztéssel foglalkozó Frakcióközi Munkacsoport
(Sustainable Livestock Intergroup – SLI) által 2025. szeptember 11-én
Strasbourgban, What would a diet with significantly less animal protein
mean?, azaz „Mit jelente egy jelentősen kevesebb állati eredetű fehérjét
tartalmazó étrend?” címmel szervezett szakmai fórumon Flaminia
Ortenzi, a Global Alliance for Improved Nutrition (GAIN) vezető kutatási
munkatársa által „How nutritionally valuable are animal-source foods?”
címmel megtartott előadás anyagának magyar nyelvű fordítását a
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) készítette.
A Sustainable Livestock Intergroup és az előadó nem vállal felelősséget
a NAK által elkészített fordításban található esetleges hibákért vagy
hiányosságokért. Kövesse a Nemzeti
Agrárgazdasági
A Sustainable Livestock Intergroup weboldalát az alábbi linken érhetik el: Kamarát közösségi
https://sustainablelivestockintergroup.eu/ média felületein!

