Page 23 - NAKlap 2019. szeptember VII. évf. 9
P. 23

22   2019. szeptember | NAKlap  NAKlap | 2019. szeptember                                                                 23


 Nemzetközi szakmai programok                                                                  Tápanyag-gazdálkodási
                                                                                                     AKCIÓ

 az élelmiszeripari tagok számára                                                             talajvizsgálat együttes
                                                                                               terv és Laboratóriumi
                                                                                                rendelése esetén
                                                                                            a Tápanyag-gazdálkodási
                                                                                                  terv árából
 Az Élelmiszeripari igazgatóság 2019 októ-  giai gazdálkodásból származó ter-  országi gyakorlati képzéseket tej-  20%
 berében és novemberében több nemzet-  mékek. a svédországi malmőben   feldolgozó vállalkozások számára
 közi szakmai tanulmányutat, élelmiszer-  2019. november 13–14-én meg-  október végén. a programok célja,   kedvezményt adunk!
 napot és kiállításlátogatást szervez az   rendezendő „Nordic organic”   hogy sajtkészítő tagjaink közelről   VÉGEZTESSE NÁLUNK FÖLDJÉNEK
 érdeklődő élelmiszeripari tagok számára.   élelmiszeripari szakkiállítás köré   ismerkedjenek meg olyan techno-
 épülő vásárlátogatással és szak-  lógiákkal, amelyek hazánkban   LABORATÓRIUMI VIZSGÁLATÁT!
 mai tanulmányúttal a világ legfej-  kevésbé ismert vagy megszokott
 anyagi és szakmai támogatásá-  lengyel regionális kamarák képvi-  lettebb „biopiacaira” invitáljuk   sajttermékek gyártásához szüksé-
 val a Nemzeti agrárgazdasági   selőivel.  élelmiszeripari tagságunkat. a   gesek. az elméleti foglalkozásokat   Biztos szakmai alapok
 Kamara (NaK) tucatnyi élelmiszer-  n n n  négynapos tanulmányútra   követően a képzésen részt vevők a   Előírások szerint
 ipari cég számára biztosít részvé-  az élelmiszeripari cégek számá-  (november 11–15.) elsősorban   műhelyekben el is készítik a kivá-  AKG/ÖKO kötelezettségeknek megfelelő
 teli lehetőséget különböző szak-  ra üzleti lehetőséggel is kecsegtet   azon tagjaink jelentkezését vár-  lasztott sajtokat a tej előkészítésé-
 mai programokon. a külföldi   a 2019. október 14–17. közötti   juk, amelyek „bio” minősítéssel   től egészen a kész sajt érlelésének   Országos lefedettség
 programok mellett az export iránt   „Georgiai Élelmiszernapok” nevű   rendelkeznek vagy a „bio” minősí-  megkezdéséig. a tapasztalatok azt   Akkreditált laboratóriumi partnerek
 érdeklődő tagjaink számára 2019.   rendezvény. a Hepa Nemzeti   tésű termékek iránt érdeklődnek.   mutatják, hogy a programok külö-  Akkreditált szakmai segítség
 október 2-án egynapos élelmi-  exportfejlesztési Ügynökséggel   a szakmai túra során találkozóra   nösen a kisüzemi és a kézműves
 szeripari exportkonferenciát szer-  közösen szakmai tanulmányúttal   kerül sor a dán és svéd ökológiai   sajtkészítők számára bizonyultak   Az egész ügyintézést elvégezzük Ön helyett,
 vezünk budaörsön, amelyen fel-  kiegészített élelmiszernapot szer-  és a talajminta alapján kész, professzionális
 kért előadók segítségével napra-  vezünk a magyar élelmiszeripari   laboreredményt adunk át Önnek.
 kész információkat adunk a kínai/  vállalkozások számára, ahol a tbi-
 észak-amerikai/orosz piacokkal   liszi magyar nagykövetség közve-  Nálunk a szűkített és a bővített vizsgálat ára is versenyképes!
 kapcsolatban. emellett bemutat-  títésével üzleti kapcsolat kialakítá-
 juk a halal-minősített termékek   sára nyílik lehetőség a tbiliszi
 piacát, valamint átfogó előadást   disztribútorokkal, nagykereske-
 tartunk a harmadik országi   dőkkel és a HoreCa-ágazat kép-  KÉSZÍTSE VELÜNK A TÁPANYAG-
 exportra jelentkező cégek enge-  viselőivel.
 délyezési folyamatáról, a Nemzeti   n n n  GAZDÁLKODÁSI TERVÉT IS!
 Élelmiszer-biztonsági Hivatal köz-  az elmúlt években világszerte
 reműködésével.  gyors növekedésnek indult a
 n n n  halal-minősített termékek piaca.   Az aktuális jogszabályokban előírt követelményeknek megfelelően
 elsősorban zöldség- és gyü-  annak érdekében, hogy a magyar,   A VP AKG, VP ÖKO erre vonatkozó előírásai szerint
 mölcsfeldolgozással foglalkozó   elsősorban állati eredetű terméke-
 tagjaink számára nyitott a 2019.   ket előállító létesítmények minél   Az általunk készített tápanyag-gazdálkodási terv nem csak a kötelezettségeknek való megfelelést
 október 7–11. között esedékes   felkészültebbek legyenek a nem-  teszi lehetővé, hanem szakmailag hiteles módon segíti Önt az optimális termésszint elérésében is!
 cseh–lengyel szakmai tanulmány-  zetközi piacokon, a „Dubai Halal
 utunk, amely során a két ország jó   expo” kiállítás meglátogatását és
 gyakorlatokat, modern technoló-  ennek mentén szakmai tanul mány -
 giákat alkalmazó, zöldség-gyü-  utat szervezünk az arab emírségek-                    Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
 mölcsfeldolgozó létesítményeit   be 2019. október 21–24. között. a                    +36  80 900 365   (3. menüpont)
 és tanintézeteit mutatjuk be a   dubai szakmai vásár meglátogatá-                     agrarszolgaltatas@nak.hu
                                                                                       www.nak.hu  |  www.naknonprofit.hu
 résztvevők számára kisbuszos   sával, a kiállítás mentén szervezett
 utazás keretében. a tanulmányút   üzemlátogatással, valamint a helyi
 célja, hogy a fejlett cseh és len-  állategészségügyi és élelmiszeripa-  gazdálkodással foglalkozó szak-  hasznosnak, akik a megszerzett   Kövessen minket!
 gyel feldolgozók alkalmazott   ri vallási előírásokat felügyelő ható-  mai szervezetekkel, tanintézetek-  ismereteket rövid időn belül alkal-
 technológiáit a részt vevő tagja-  ság segítségével átfogó képet kap-  kel, valamint kiváló alkalom nyílik   mazzák, és új termékekkel jelennek
 ink hazaérkezve be tudják építeni   nak tagjaink az arab emírségek és   dán és svéd cégek jó gyakorlatá-  meg a piacon. az idei év képzési
 mindennapi tevékenységükbe,   az Öböl-térség piaci viszonyairól és   nak megtekintésére is, a későbbi   programjának középpontjába a
 így fejlesztve termelékenységü-  lehetőségeiről.  hazai alkalmazás céljából.   kékpenészes sajtok kerültek, remé-
 ket. a korszerű üzemek megláto-  n n n  n n n  nyeink szerint ez legalább olyan    NAK – A MEGBÍZHATÓ PARTNER
 gatása mellett szakmai egyezte-  a modern élelmiszerpiacok   az élelmiszeripari igazgatóság   sikeres lesz, mint a korábbi évek
 tésre is lehetőség nyílik a cseh és   elengedhetetlen elemei az ökoló-  már harmadik éve szervez francia-  során kiválasztott technológiák.
   18   19   20   21   22   23   24