Page 32 - 2023 - NAK Tájékoztató
P. 32

VIDÉKFEJLESZTÉS













                                                                                                                                                                                  2023. tavaszán és őszén országos, régiós szervezéssel, összesen 8+1 helyszínen


                                                                                                                                                                                  rendezte meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Helyi termék rendezvénysoro-



                                                                                                                                                                                  zatot. A tavaszi eseményeken bemutatott jó gyakorlatokról és a kiállító termelők-


                                                                                                                                                                                  ről kiadvány is készült. A NAK Termékkereső fejlesztése jelenleg is tart, 2023-ban



                                                                                                                                                                                  már megnyílt az előjelentkezési felület.




                                                                                                                                                                                  A NAK részt vett a Kistermelői rendelet módosításának véleményezésében, szak-



                                                                                                                                                                                  mai egyeztetésében. Mindemellett két felmérésben is közreműködtek a NAK



                                                                                                                                                                                  munkatársai, hogy pontosabb képet lehessen kapni a helyi terméket előállítókról,


                                                                                                                                                                                  a termelői szolgáltatásokról, valamint a fogyasztási és vásárlási szokásokról.




                                                                                                                                                                                  OLVASS TOVÁBB
   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37