Page 8 - ÉLIP Magazin Különszám 2025. október
P. 8

NAGYVÁLLALATOK













                         DSM NUTRITIONAL PRODUCTS HUNGARY KFT.







                        A DSM Nutritional Products Hungary Kft. 2002 óta van jelen Magyarországon, és


                        az állati takarmányozás területén kínál kiemelkedő minőségű vitaminokat, takarmányki-


                         egészítőket és premixeket. Széles termék- és szolgáltatásportfóliónk révén partnereink



                        számára komplex megoldásokat biztosítunk, amelyek magukban foglalják a vitamino-


                        kat, toxin kötőket, karotinoidokat, enzimeket, eubiotikumokat, valamint egyéb szak-


                        mai szolgáltatásokat is. Célunk, hogy innovatív és megbízható támogatást nyújtsunk



                        az állattenyésztés hatékonyságának és fenntarthatóságának növeléséhez.





                        Szolgáltatásaink között szerepel a Sustell program is, amely egy digitális platformként


                         működő környezeti lábnyom-kalkulátor. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy partne-


                        reink pontosan kiszámítsák, mekkora karbonlábnyommal jár 1 kilogramm élő haszonál-



                        lat előállítása. A Sustell segítségével ügyfeleink tudatosabb döntéseket hozhatnak, és


                         célzottan csökkenthetik környezeti terhelésüket. A program javíthat a működési haté-



                        konyságon és úgymond telepekre szabott, egyedi. Átlátható és felhasználóbarát, ami


                        segíthet egyes döntések előkészítésében és meghozatalában. Fontos kiemelni, hogy


                        termékeink használatával partnereink nemcsak környezetbarátabb módon, hanem költ-



                        séghatékonyabban is tudnak egységnyi állati terméket – legyen az tej, tojás vagy hús


                       – előállítani. Ezáltal hozzájárulunk ahhoz, hogy a világ népessége számára elérhető és



                        fenntartható módon biztosítható legyen az állati eredetű fehérjeellátás.
   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13