Page 17 - Élelmiszeripari magazin 2025 06
P. 17
KISTERMELŐI HÍREK
FÓKUSZBAN A VIDÉK SZAKMAI
RENDEZVÉNYSOROZAT – PÁLYÁZATI ÉS
KISTERMELÉSI GYAKORLATI ÚTMUTATÓK
A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. Vidék- és Térségfejlesztési Támogató Egysége,
a Kisléptékű Termékelőállítók Érdekképviselete és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
közösen rendezi meg a Fókuszban a vidék című szakmai rendezvénysorozatát. A ren-
dezvény célja, hogy részletes tájékoztatást nyújtson a megjelent Rövid Ellátási Láncok
fejlesztésének támogatása című pályázatról, emellett bemutassa a kistermelői élel-
miszer-előállítás gyakorlati tudnivalóit, részletezve a higiénia, a jelölés, az értékesítés
és a marketing tevékenységek fontosságát a kisléptékű élelmiszer-előállítók köré-
ben, valamint ismertesse a Magyar Falu Program és Versenyképes Járások Program
aktualitásait. A rendezvénysorozat utolsó állomása 2025. július 1-jén Tényőn kerül
megrendezésre. A meghívót és a programot ITT olvashatja.
A témakör folytatódik
a következő oldalon