Page 17 - Élelmiszeripari magazin 2025 06
P. 17

KISTERMELŐI HÍREK













                         FÓKUSZBAN A VIDÉK SZAKMAI




                         RENDEZVÉNYSOROZAT – PÁLYÁZATI ÉS




                         KISTERMELÉSI GYAKORLATI ÚTMUTATÓK







                        A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. Vidék- és Térségfejlesztési Támogató Egysége,


                        a Kisléptékű Termékelőállítók Érdekképviselete és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara


                        közösen rendezi meg a Fókuszban a vidék című szakmai rendezvénysorozatát. A ren-



                         dezvény célja, hogy részletes tájékoztatást nyújtson a megjelent Rövid Ellátási Láncok


                        fejlesztésének támogatása című pályázatról, emellett bemutassa a kistermelői élel-


                        miszer-előállítás gyakorlati tudnivalóit, részletezve a higiénia, a jelölés, az értékesítés



                         és a marketing tevékenységek fontosságát a kisléptékű élelmiszer-előállítók köré-


                        ben, valamint ismertesse a Magyar Falu Program és Versenyképes Járások Program



                        aktualitásait.  A rendezvénysorozat utolsó állomása 2025. július 1-jén Tényőn kerül


                        megrendezésre. A meghívót és a programot ITT olvashatja.































                                                                                                                                                                                                                                       A témakör folytatódik



                                                                                                                                                                                                                                       a következő oldalon
   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22