Page 21 - ÉLIP magazin 2024.06.26
P. 21

Küldje el



                                                                                                                                                       véleményét!























                                                                                                                                                                                                                                   MEGJELENT A HELYI TERMÉK




                                                                                                                                                                                                                                  2024 – JÓ GYAKORLATOK ÉS




                                                                                                                                                                                                                                  TERMELŐI BEMUTATKOZÓK




                                                                                                                                                                                                                                   CÍMŰ KAMARAI KIADVÁNY







                                                                                                                                                                                                                                   A kiadványban bemutatásra kerülnek helyi jó gyakorlatok, inno-


                                                                                                                                                                                                                                   vatív kezdeményezések, piacszervezők és bevásárló közössé-



                                                                                                                                                                                                                                   gek, akik a termelőket segítik a termékeik fogyasztókhoz való


                                                                                                                                                                                                                                   eljuttatásában. Továbbá olyan gazdaságokat is bemutatunk,


                                                                                                                                                                                                                                   ahol az élelmiszer előállítás mellett a vidéki életet, a hagyo-



                                                                                                                                                                                                                                   mányos értékrendet és a kistermelői szemléletet is közvetítik


                                                                                                                                                                                                                                   a fogyasztók, látogatók felé.





                                                                                                                                                                                                                                  A KIADVÁNY ITT ELÉRHETŐ
   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26