Page 18 - ÉLIP magazin 2024.06.26
P. 18

KISTERMELŐKNEK













                                                                                                                                                                                  A GLUTÉNMENTES ÉLELMISZEREK




                                                                                                                                                                                  FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEI







                                                                                                                                                                                  Folyamatosan nő azon fogyasztók száma, akik különböző allergiák, érzékenységek


                                                                                                                                                                                  következtében speciális összetételű élelmiszerek fogyasztására kényszerülnek, ezért


                                                                                                                                                                                  többek között a gluténmentes termékek iránti kereslet is egyre növekszik.





                                                                                                                                                                                  OLVASS TOVÁBB








                                                                                                                                                                                  A CSÍRÁZTATOTT MAGVAK ÉS AZ AZOKBÓL KÉSZÜLT




                                                                                                                                                                                  TERMÉKEK ÉLETTANI JELENTŐSÉGE







                                                                                                                                                                                  A csíráztatás az egyik legősibb természetes eljárás. Már az ókori sumérek, az akká-



                                                                                                                                                                                  dok és az egyiptomiak a csíráztatott árpából és tönkebúzából előállított malátából


                                                                                                                                                                                  italt készítettek.





                                                                                                                                                                                  OLVASS TOVÁBB
   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23