Page 8 - 2023 - NAK Tájékoztató
P. 8

ÉLELMISZERIPAR










                                                                                                                                                                                  A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az érdekképviselet mellett az élelmiszeripari-


                                                                                                                                                                                  és a nagykereskedelmi szakágazatokban tevékenykedő tagok széleskörű szakmai



                                                                                                                                                                                  támogatását is végzi a hatékony és eredményes működés feltételeinek megte-


                                                                                                                                                                                  remtése érdekében. Munkatársaink arra törekednek, hogy a Kamara tagjai minél



                                                                                                                                                                                  közérthetőbb, naprakész és gyakorlati oldalról megközelített információkhoz jus-


                                                                                                                                                                                  sanak a hazai és uniós változásokról, eseményekről, melyek a tevékenységeik vég-


                                                                                                                                                                                  zését, fejlesztési stratégiájuk formálását segíthetik elő.





                                                                                                                                                                                  Cél, hogy támogassuk a termékpályák együttműködési rendszereinek erősödését (adott



                                                                                                                                                                                  esetben megalakítását), hogy a fogyasztói igényeket kielégítő fenntartható terme-


                                                                                                                                                                                  léssel feldolgozott élelmiszerek gyártása és kereskedelme teret nyerhessen. Fontos


                                                                                                                                                                                  továbbá az optimális üzemméret, valamint a versenyképesség tovább fokozása.





                                                                                                                                                                                  OLVASS TOVÁBB
   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13