Page 24 - Mentes élelmiszerek
P. 24

HELLEBRANDT KFT.





                                                         Cégünket 2010-ben vásároltam meg , amelyet az előző   termékünk gluténmentes.Ezen termékeinket a  piac     Gluténmentes élelmiszerek
                                                         tulajdonos az 1987-ben alapított. Tulajdonos váltást   jól fogadta és egyre nagyobb mennyiségben készítjük.
                                                         követően komoly technológiai fejlesztés révén állí-  Cégünk fejlődésének a  záloga a  folyamatos termékfej-
                                                         tunk elő minőségi édes és sós aprósüteményeket.    lesztés, a  vevői igények felkutatása, és lehetőség szerinti
                                                         Manufakturális körülmények között, kézi munkával   kielégítése.
                                                         készülnek termékeink.
                                                         Kezdettől fogva nagy hangsúlyt fektettünk a  természe-  ARS POETICA
                                                         tes alapanyagok felhasználására. Tudatosan elutasítjuk   „… minden napból, a  legközönségesebb, sivár hétköz-
                                                         a  mesterséges anyagok beépülését. A  felhasznált alap-  napból is ünnepet csinálj…
                                                         anyagaink ellenőrzött forrásból, megbízható beszállítók-  Minden napba belecsempészhetsz valamilyen varázsos
                                                         tól származnak. Az eredeti néhány recept mára 50 édes   elemet…”
                                                         és 25 sós termékkel  bővült, köszönhetően a  családi   /Márai Sándor: Füves könyv(134)/
                                                         hagyományok sikeres adaptációjának.
                                                         Kitűnő szakemberek, és korszerű technológia együt-  Célunk, hogy termékeink által vendégeinknek életébe
                                                         tes felhasználása révén termékeinket magas színvonal   becsempésszük az élet apró örömét, a  süteményt.
                                                         jellemzi.                                          Törekszünk arra, hogy minőségi-, természetes anyagokat
                                                         Felismerve a  piaci igényeket glutén,cukor és tej mentes   tartalmazó termékekkel érjük el célunkat.
                                                         termékek fejlesztésébe kezdtünk, melynek eredménye-  Segítünk abban, hogy az egészséges táplálkozást
                                                         képpen  meg alkottuk a  mogyorós csodát és a  barackos   a  cukrász termékek körében is népszerűsítsük.
                                                         csodát ,ezen süteményeink glutén,tej és hozzáadott   Cégünk tudatos táplálkozás iránti elkötelezettségé-
                                                         cukor nélkül készülnek.A kókuszos csodánk glutén   vel, a  hagyományos-, és új receptek alkalmazásával
                                                         és hozzáadott cukornélkül készül.A dióspuszedlink   a  cukrász szakma megbízható képviselőjévé váljon.
                                                         gluténmentes,a mártott diós termékünk tej mentes.  Tudjuk, hogy ezt csak akkor érhetjük el, ha a  termékeink
                                                         Szezonálisan a  gesztenyevarázs és gesztenye pathé   fogyasztása révén Önök átélhetik a  költő szavait.


                                                         Kapcsolat                                          További mentességek


                                                         csokibomba.hu













                                                                                                                                                                  24
   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29