Page 5 - Élelmiszeripari magazin 2025 06
P. 5

NEGYEDIK ALKALOMMAL VEHETTEK RÉSZT TAGJAINK                                                                                                                                                             IGAZGATÓSÁGI AKTUALITÁSOK




                                                                                                                                                                                  SPANYOLORSZÁGI HÚSIPARI WORKSHOPON







                                                                                                                                                                                  A különböző nemzetek pácolt sonka gyártási technológiáinak elsajátítása céljá-


                                                                                                                                                                                  ból a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) idén újabb kiscsoportos workshopot


                                                                                                                                                                                  szervezett a katalán IRTA agrár-élelmiszer kutatóintézetében.





                                                                                                                                                                                  OLVASS TOVÁBB









                                                                                                                                                                                  ONLINE KATALÓGUSAINK AZ ÉLELMISZERIPAR




                                                                                                                                                                                  SZOLGÁLATÁBAN – LEHETŐSÉG AZ INGYENES




                                                                                                                                                                                  MEGJELENÉSRE






                                                                                                                                                                                  A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a közelmúltban három olyan digitális kiadványt



                                                                                                                                                                                  indított el, amelyek célja, hogy közvetlenebb kapcsolatot teremtsenek a hazai élel-


                                                                                                                                                                                  miszeripari vállalkozások és a fogyasztók, illetve a fejlesztések iránt érdeklődő



                                                                                                                                                                                  partnerek között – mindezt a gyártók üzleti sikerének támogatására.




                                                                                                                                                                                  OLVASS TOVÁBB











                                                                                                 A témakör folytatódik



                                                                                                 a következő oldalon
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10