Page 5 - Élelmiszeripari magazin 2025 06
P. 5
NEGYEDIK ALKALOMMAL VEHETTEK RÉSZT TAGJAINK IGAZGATÓSÁGI AKTUALITÁSOK
SPANYOLORSZÁGI HÚSIPARI WORKSHOPON
A különböző nemzetek pácolt sonka gyártási technológiáinak elsajátítása céljá-
ból a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) idén újabb kiscsoportos workshopot
szervezett a katalán IRTA agrár-élelmiszer kutatóintézetében.
OLVASS TOVÁBB
ONLINE KATALÓGUSAINK AZ ÉLELMISZERIPAR
SZOLGÁLATÁBAN – LEHETŐSÉG AZ INGYENES
MEGJELENÉSRE
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a közelmúltban három olyan digitális kiadványt
indított el, amelyek célja, hogy közvetlenebb kapcsolatot teremtsenek a hazai élel-
miszeripari vállalkozások és a fogyasztók, illetve a fejlesztések iránt érdeklődő
partnerek között – mindezt a gyártók üzleti sikerének támogatására.
OLVASS TOVÁBB
A témakör folytatódik
a következő oldalon