Page 35 - Élelmiszeripari magazin 2025 03
P. 35

ARCHÍVUM













                         KORÁBBI MAGAZINOK A KÖVETKEZŐ                                                                                                                                                              KORÁBBI HÍRLEVELEK A KÖVETKEZŐ




                         LINKEN ÉRHETŐEK EL:                                                                                                                                                                        LINKEN ÉRHETŐEK EL:







                        Élelmiszeripari Magazin 2022 ,                                           Élelmiszeripari Magazin 2023,                                                                                      https://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/elelmiszeripari-hirlevel


                        Élelmiszeripari Magazin 2024












                         KIADVÁNYOK







                        Biztonságos élelmiszer előállítás I.                                                                                                                                                        Gluténmentes élelmiszerek


                        Biztonságos élelmiszer előállítás II.                                                                                                                                                       A kóserság előírásai



                        Biztonságos élelmiszer előállítás III.                                                                                                                                                      A HALAL előírások


                        Frontoldali tápértékjelölési rendszerek (FOP) összefoglalása                                                                                                                                Helyi termék kézikönyv



                        Az élelmiszer választást befolyásoló tényezők                                                                                                                                               Szennyvíziszap, iszapkomposzt termékkomposzt termőföldön


                        Önellenőrzés a gyakorlatban                                                                                                                                                                 történő felhasználása


                        Érzékszervi vizsgálatok                                                                                                                                                                     Szakszerű pálinkakínálás



                        A takarítás kritériumai


                        A hűtési lánc felügyelete                                                                                                                                                                   SZAKMAI VIDEÓK


                        Élelmiszeripari Alapfogalmak I.



                        Élelmiszeripari Alapfogalmak II.                                                                                                                                                            https://www.nak.hu/szakmai-videok/elelmiszeripar


                        Laktózmentes élelmiszerek
   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40