Page 7 - ÉLIP magazin 2024.06.26
P. 7

MALOM- ÉS SÜTŐIPARI TERMÉKEK,




                                                                                                                                                                                  TÉSZTAFÉLÉK GYÁRTÁSA ALOSZTÁLY







                                                                                                                                                                                  Május közepén tartotta alakuló ülését a Malom- és sütőipari termékek, tésztafélék


                                                                                                                                                                                  gyártása alosztály. Az ülésen mindhárom ágazat képviselői részt vettek, maguk közül


                                                                                                                                                                                  ágazatonként egy vezetőt választva, akik évi rotációban vezetik majd az alosztályt.





                                                                                                                                                                                  OLVASS TOVÁBB








                                                                                                                                                                                  MEGALAKULT A MENTES MUNKACSOPORT







                                                                                                                                                                                  Május elején került megtartásra az Mentes Munkacsoport alakuló ülése. A kezdemé-



                                                                                                                                                                                  nyezés Szabolcs Pétertől az Amurex Kft. képviselőjétől érkezett. A munkacsoport célja


                                                                                                                                                                                  az előállítók szakmai támogatása és érdekeik képviselete a termékkörök szabályozási


                                                                                                                                                                                  környezetének alakításában és fenntartásában, valamint a glutén-, laktóz-, tej- és



                                                                                                                                                                                  cukormentes termékek minőségének biztosításában.





                                                                                                                                                                                  OLVASS TOVÁBB

















                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    A témakör folytatódik



                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    a következő oldalon
   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12