Page 33 - ÉLIP magazin 2024.06.26
P. 33

KORÁBBI MAGAZINOK, HÍRLEVELEK,







                         KIADVÁNYOK, VIDEÓK













                         KORÁBBI MAGAZINOK A KÖVETKEZŐ                                                                                                                                                              KORÁBBI HÍRLEVELEK A KÖVETKEZŐ




                         LINKEN ÉRHETŐEK EL:                                                                                                                                                                        LINKEN ÉRHETŐEK EL:







                        Élelmiszeripari Magazin 2022 ,                                           Élelmiszeripari Magazin 2023,                                                                                      https://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/elelmiszeripari-hirlevel


                        Élelmiszeripari Magazin 2024









                         KIADVÁNYOK






                        Biztonságos élelmiszer előállítás I.                                                                                                                                                        Gluténmentes élelmiszerek



                        Biztonságos élelmiszer előállítás II.                                                                                                                                                       A kóserság előírásai


                        Biztonságos élelmiszer előállítás III.                                                                                                                                                      A HALAL előírások



                        Frontoldali tápértékjelölési rendszerek (FOP) összefoglalása                                                                                                                                Helyi termék kézikönyv


                        Az élelmiszer választást befolyásoló tényezők                                                                                                                                               Szennyvíziszap, iszapkomposzt termékkomposzt termőföldön



                        Önellenőrzés a gyakorlatban                                                                                                                                                                 történő felhasználása


                        Érzékszervi vizsgálatok                                                                                                                                                                     Szakszerű pálinkakínálás



                        A takarítás kritériumai


                        A hűtési lánc felügyelete                                                                                                                                                                   SZAKMAI VIDEÓK



                        Élelmiszeripari Alapfogalmak I.


                        Élelmiszeripari Alapfogalmak II.                                                                                                                                                            https://www.nak.hu/szakmai-videok/elelmiszeripar



                        Laktózmentes élelmiszerek
   28   29   30   31   32   33   34   35