Page 27 - ÉLIP magazin 2024.06.26
P. 27
CSAOSZ KONFERENCIA A FENNTARTHATÓ CSOMAGO-
LÁS SZEREPÉRŐL AZ ÉLELMISZERVESZTESÉG
ÉS -PAZARLÁS MEGELŐZÉSÉBEN
A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) a középeurópai
térségben elsőként szervezett „Fenntartható csomagolás szerepe az élelmiszervesz-
teség és -pazarlás megelőzésében” címmel nemzetközi részvételű szakmai konfe-
renciát 2024. márciusában.
OLVASS TOVÁBB
A BOR- ÉS GYÜMÖLCSECETEK ÉRZÉKSZERVI TULAJ-
DONSÁGAI, EGÉSZSÉGÜGYI HATÁSAI ÉS
GASZTRONÓMIAI ÉRTÉKEI
Az ecet sokoldalúan felhasználható fűszer, amelyet világszerte fanyar, savas íze
és tartósító tulajdonságai miatt használnak, elsősorban a mediterrán térségben
népszerű ételekhez. Azonban nem minden ecet egyforma. A bor- és gyümölcsecetek
és a szintetikus ecetek között jelentős különbségek vannak, különösen az egész-
ségügyi hatások és a kulináris előnyök tekintetében.
OLVASS TOVÁBB
A témakör folytatódik
a következő oldalon