Page 27 - ÉLIP magazin 2024.03.13
P. 27

KORÁBBI MAGAZINOK, HÍRLEVELEK,







                         KIADVÁNYOK, VIDEÓK













                         KORÁBBI MAGAZINOK A KÖVETKEZŐ                                                                                                                                                              KORÁBBI HÍRLEVELEK A KÖVETKEZŐ




                         LINKEN ÉRHETŐEK EL:                                                                                                                                                                        LINKEN ÉRHETŐEK EL:







                        https://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/elelmiszeripari-hirlevel/2022-2                                                                                                                     https://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/elelmiszeripari-hirlevel


                        https://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/elelmiszeripari-hirlevel/2023-1








                         KIADVÁNYOK







                        Biztonságos élelmiszer előállítás I.                                                                                                                                                        Gluténmentes élelmiszerek


                        Biztonságos élelmiszer előállítás II.                                                                                                                                                       A kóserság előírásai



                        Biztonságos élelmiszer előállítás III.                                                                                                                                                      A HALAL előírások


                        Frontoldali tápértékjelölési rendszerek (FOP) összefoglalása                                                                                                                                Helyi termék kézikönyv



                        Az élelmiszer választást befolyásoló tényezők                                                                                                                                               Szennyvíziszap, iszapkomposzt termékkomposzt termőföldön


                        Önellenőrzés a gyakorlatban                                                                                                                                                                 történő felhasználása



                        Érzékszervi vizsgálatok                                                                                                                                                                     Szakszerű pálinkakínálás


                        A takarítás kritériumai



                        A hűtési lánc felügyelete                                                                                                                                                                   SZAKMAI VIDEÓK


                        Élelmiszeripari Alapfogalmak I.



                        Élelmiszeripari Alapfogalmak II.                                                                                                                                                            https://www.nak.hu/szakmai-videok/elelmiszeripar


                        Laktózmentes élelmiszerek
   22   23   24   25   26   27   28   29   30