Page 27 - ÉLIP magazin 2024.03.13
P. 27
KORÁBBI MAGAZINOK, HÍRLEVELEK,
KIADVÁNYOK, VIDEÓK
KORÁBBI MAGAZINOK A KÖVETKEZŐ KORÁBBI HÍRLEVELEK A KÖVETKEZŐ
LINKEN ÉRHETŐEK EL: LINKEN ÉRHETŐEK EL:
https://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/elelmiszeripari-hirlevel/2022-2 https://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/elelmiszeripari-hirlevel
https://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/elelmiszeripari-hirlevel/2023-1
KIADVÁNYOK
Biztonságos élelmiszer előállítás I. Gluténmentes élelmiszerek
Biztonságos élelmiszer előállítás II. A kóserság előírásai
Biztonságos élelmiszer előállítás III. A HALAL előírások
Frontoldali tápértékjelölési rendszerek (FOP) összefoglalása Helyi termék kézikönyv
Az élelmiszer választást befolyásoló tényezők Szennyvíziszap, iszapkomposzt termékkomposzt termőföldön
Önellenőrzés a gyakorlatban történő felhasználása
Érzékszervi vizsgálatok Szakszerű pálinkakínálás
A takarítás kritériumai
A hűtési lánc felügyelete SZAKMAI VIDEÓK
Élelmiszeripari Alapfogalmak I.
Élelmiszeripari Alapfogalmak II. https://www.nak.hu/szakmai-videok/elelmiszeripar
Laktózmentes élelmiszerek