Page 14 - ÉLIP magazin 2023.09.14.
P. 14

DIGITALIZÁCIÓ AZ




                         ÉLELMISZERIPARBAN







                        Napjaink egyik legtöbbet hangoztatott felhívása, hogy a ver-


                        senyképesség és a hatékonyság érdekében szükséges a vál-



                        lalkozásoknak minél eredményesebben adaptálni tevékeny-


                        ségeikbe a digitalizáció nyújtotta előnyöket. A következőkben


                        röviden bemutatjuk, hogy az élelmiszeripar számára konkré-



                        tan mit is jelent, mely területeken lehet sikeresen alkalmazni


                        a modern technológia nyújtotta lehetőségeket.





                        OLVASS TOVÁBB








                         ÉLELMISZERIPARI SZAKKÉPZÉSI




                         RENDSZEREK ÉS PÁLYAORIENTÁCIÓ




                         A GYAKORLATBAN







                        Élelmiszeripari szakképzési rendszerek és pályaorientáció


                        a gyakorlatban címmel online konferenciát szerveztünk, ahol



                        a következő témakörök kerültek bemutatásra: Szakképzés


                        4.0 stratégia, OKJ-t felváltó Szakmajegyzék, Duális kép-


                        zés, Kamara pályaorientációs tevékenysége, Élelmiszeripari



                        szakmák, szakképesítések, képzések és tanulási formák,


                        Munkaerőpiaci tendenciák az élelmiszeriparban. A konferen-



                         ciáról készült felvétel ide kattintva érhető el.
   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19