Page 14 - ÉLIP magazin 2023.09.14.
P. 14
DIGITALIZÁCIÓ AZ
ÉLELMISZERIPARBAN
Napjaink egyik legtöbbet hangoztatott felhívása, hogy a ver-
senyképesség és a hatékonyság érdekében szükséges a vál-
lalkozásoknak minél eredményesebben adaptálni tevékeny-
ségeikbe a digitalizáció nyújtotta előnyöket. A következőkben
röviden bemutatjuk, hogy az élelmiszeripar számára konkré-
tan mit is jelent, mely területeken lehet sikeresen alkalmazni
a modern technológia nyújtotta lehetőségeket.
OLVASS TOVÁBB
ÉLELMISZERIPARI SZAKKÉPZÉSI
RENDSZEREK ÉS PÁLYAORIENTÁCIÓ
A GYAKORLATBAN
Élelmiszeripari szakképzési rendszerek és pályaorientáció
a gyakorlatban címmel online konferenciát szerveztünk, ahol
a következő témakörök kerültek bemutatásra: Szakképzés
4.0 stratégia, OKJ-t felváltó Szakmajegyzék, Duális kép-
zés, Kamara pályaorientációs tevékenysége, Élelmiszeripari
szakmák, szakképesítések, képzések és tanulási formák,
Munkaerőpiaci tendenciák az élelmiszeriparban. A konferen-
ciáról készült felvétel ide kattintva érhető el.